Kundvagn

Kundvagnen är tom.

×

Default welcome msg!

Aktuellt

Har du uppdaterat din Androidplatta till den senaste OS-versionen (OS 8) kan du ha upplevt problem med Cogmed-appen. Vi arbetar på att lösa problemet. Tillsvidare rekommenderar vi att använda en Androidplatta med den äldre OS-versionen eller att logga in på Cogmed via webbläsare. 

Publicerat i Aktuellt


Pearson Assessment er markedsførende i Skandinavien inden for psykologiske tests, samt hukommelsestræning som anvendes i sundhedspleje, på skoler og i arbejdslivet. Vores kunder er blandt andet psykologer, logopæder, specialpædagoger, lærere og andre professionelle erhvervsgrupper. Pearson Assessmen...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


Kära kund, 
 
Vi har haft ett tekniskt fel i vår orderhantering, vilket har föranlett att vissa beställningar inte skickats inom vår normala leveranstid. Vi beklagar detta och arbetar aktivt för att leverera din order snarast möjligt. 
 
Om du har några frågor gällande din order eller leverans är du väl...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


Öppet hus

Efter önskemål av våra kunder kommer vi på Pearson att öppna dörrarna till vårt kontor under hösten. Syftet är att du ska ha möjlighet att komma hit och ställa dina frågor om våra test. Vi ger dig också möjlighet att prova på de test som du kanske vanligtvis inte använder i ditt arbete. Ingen föranm...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


Frukost

Vill du veta mer om hur vi jobbar med testutveckling? Få en psykometrisk crash course, tjuvkika på några nyheter och fråga om allt mellan himmel och jord som rör psykologiska test?

Vi informerar och svarar efter bästa förmåga. Och bjuder på frukost förstås!

Tid: Torsdag 15 november, klockan 08:00 – 09...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


Winnie Dunn, skaparen av skattningsskalorna Sensory Profile 2, kommer att hålla ett kostnadsfritt webbinarium för våra skandinaviska kunder torsdag den 1 november klockan 15:00 – 16:30.

Webbinaret sänds live från Kansas, USA, och är helt på engelska. Ta tillfället i akt att ta del av Winnies kunskap...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


På önskemål av våra kunder kommer vi på Pearson att öppna dörrarna till vårt kontor under hösten. Syftet är att du ska ha möjlighet att komma hit och ställa dina frågor om våra test. Vi ger dig också möjlighet att prova på de test som du kanske vanligtvis inte använder i ditt arbete. Ingen föranmäla...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


Vi kommer att upphöra med att stödja för iPad 2, iPad 3 och iPad Mini i september 2018. Du som redan använder dessa enheter kan fortsätta använda dem fram till dess men måste redan nu planera för att byta ut dina äldre iPad i år. Besök https://www.apple.com/se/recycling/ för att återvinna dina gamla...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


Tvåfaktorsautentisering

5 mars och 19 april 2018 kommer Pearson att införa tvåfaktorsautentisering (2FA) vid inloggning på våra digitala plattformar. 2FA kommer att aktiveras den 5 mars på Q-interactive och den19 april på Q-global.

Vad innebär detta då för dig som kund? Jo, att du som användare bekräftar din identitet när ...

Läs mer

Publicerat i Aktuellt


 Ultbildning i CELF-4

Är du talpedagog, specialpedagog eller speciallärare? Anmäl dig till utbildning i språktestet CELF-4. Kursen äger rum i Uppsala den 6-7 mars samt 26 april 2018. 

Läs mer och anmäl dig här ››

Läs mer om CELF-4 ››

Publicerat i Aktuellt