Kundvagn

Kundvagnen är tom.

×

Default welcome msg!

Dina personuppgifter

När du gör din beställning via vår e-handel uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och behörighet. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort, kontakta i så fall vår kundservice.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Som registrerad kund mottar du också vårt nyhetsbrev som skickas med information och produkterbjudanden till dig via e-post (vissa erbjudanden kan baseras på dina tidigare köp). Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i det aktuella nyhetsbrevet, eller kontakta vår kundservice om du behöver hjälp.